Aphrodite Beach Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Aphrodite Beach Hotel

Acest complex de vacanță este amplasat la doar 200 de m de centrul stațiunii Gouves.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, servicii de bonă și o sală de spectacole. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Toate camerele au un frigider, un telefon, un televizor și un seif. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
În afară de piscinele interioare și exterioare există și un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, volei, baschet și minigolf. Prin canoe hotelul le oferă și clienților săi activi o activitate atrăgătoare pentru timpul liber. O sală de fitness, tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a complexului. După o zi lungă, clienții se pot destinde în zona de relaxare, acolo există un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Contra cost se oferă și o saună. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. De asemenea, complexul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Shops on site

Lift

Internet

Lobby

Theatre