100 Rizes Seaside Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

100 Rizes Seaside Resort

Acest hotel se află într-o zonă liniștită în Kamares.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Un șemineu creează atmosferă plăcută. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.
Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se găsesc un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance