Sunrise Hotel

Prezentare generală

Sunrise Hotel

Acest hotel se află în apropiere de plajă, într-o zonă centrală la Ireon.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Există un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un radio și WiFi. În băi există un duș.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare.
Unitatea de cazare dispune în zona cu restaurante de o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Bar

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Air conditioning

Internet