Exotica Hotel & Spa By Zante Plaza

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Exotica Hotel & Spa By Zante Plaza

Acest hotel este amplasat la cam 5 km de centrul localității Kalamaki.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost). O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă cu hidromasaj există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu ciclism/ciclism montan, tenis, volei și călărie, iar contra cost baschet. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Pentru timpul liber se propun un miniclub și muzică live.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La hotel se acceptă ca mijloc de plată Visa.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet