Kalidonio Studios

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Kalidonio Studios

Acest hotel este amplasat la doar 200 de m de centrul localității Kalamaki.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, o sală de jocuri și un serviciu de spălătorie. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit).
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se găsesc un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
În afară de piscinele interioare și exterioare există și un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Hotelul oferă pentru activitățile sportive biliard în interior.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
La locul de cazare se acceptă ca mijloc de plată MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Games room

Laundry

Shops on site

Air conditioning

Internet