Sirocco

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Sirocco

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Kalamaki în apropiere de plajă, până în centru sunt cca 700 de m. Magazinele, barurile și restaurantele se află la în jur de 700 de m, turiștii pot ajunge la mijloacele de transport public în în jur de 700 de m.
Hotelul cu aer condiționat oferă 60 de camere împărțite în două clădiri cu 2 etaje. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție un seif, un schimb valutar, o bibliotecă, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor, un centru de afaceri, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. În ce privește timpul liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă călărie, un spa și un solariu, și ciclism/ciclism montan, hidrobicicletă și biliard contra cost. O discotecă oferă distracție și divertisment.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții iau masa în restaurantul pentru nefumători cu o zonă separată pentru fumători (sunt disponibile scaune înalte pentru copii). Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun continental, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversă de bucate (prânz și cină à la carte). La cerere se pregătesc și mese fără gluten. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Designated smoking area

Non-smoking rooms

Air conditioning

Internet

Medical assistance