Acqua Vatos Hotel Santorini

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Acqua Vatos Hotel Santorini

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Kamari, la câțiva metri de plaja cu nisip și pietriș.
Clienții vor avea o ședere relaxantă în cele 32 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.
În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu, un pat „Queen size” sau un pat „King size”. Există dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește activitățile de petrecut timpul liber, locul de cazare oferă pe lângă terapii prin masaj și călărie, canoe, iahting, snorkelling și scufundări subacvatice contra cost.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
În unitatea de cazare se acceptă ca mijloc de plată MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Air conditioning

Internet