Enjoy Villas

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Enjoy Villas

Acest hotel se află la Kamari, chiar pe plajă.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un spațiu cu televizor, room-service și un serviciu de spălătorie. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Există de asemenea și magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele au o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Chicineta este echipată cu un frigider. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere pentru fumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, hotelul mai oferă, pe lângă sală de fitness, și surf contra cost. Locul de cazare propune multe oferte de divertisment, printre care un miniclub, o discotecă și un club de noapte.
Clienților le stau la dispoziție un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Air conditioning

Internet