Kamari Beach Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Kamari Beach Hotel

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Kamari, direct pe plaja cu nisip și pietriș.
Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 100 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, o bibliotecă, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer și un serviciu de spălătorie. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă.
Aparatul de aer condiționat și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon cu apelare directă, televizorul, radioul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, biliard, gimnastică și un spa. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.
Hotelul acceptă ca mijloace de plată MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Children's playground

Laundry

Shops on site

Air conditioning

Internet

Medical assistance