Strogili Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Strogili Hotel

Acest hotel se află la Kamari, la doar 150 de m de o plajă cu nisip.
Recepția este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Autoturismele clienților pot fi parcate într-un garaj. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).
Aparatul de aer condiționat și încălzire reglabilă la nivel central creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul, radioul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. O sală de fitness și gimnastică fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. Contra cost pot fi utilizate: saună, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală pentru micul dejun și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.
Hotelul acceptă ca mijloace de plată Visa.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance