Manolis Studios-Apartments

Prezentare generală

Manolis Studios-Apartments

Locul de cazare le urează bun venit clienților în Kastraki.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Locul de cazare cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de spălătorie și un fax. În spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet. Locul de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.
În camere există un sistem de încălzire. WiFi (gratuit) aduce mai mult confort. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Clienții pot alege între diverse posibilități de petrecere a timpului liber, printre care ciclism/ciclism montan, călărie, scufundări subacvatice și drumeție.

Facilități

Altele

Secured parking

Laundry

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Air conditioning

Internet