Kokkari Beach

Prezentare generală

Kokkari Beach

Acest hotel se află chiar în inima localității Kokkari.
Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Se găsesc de asemenea și un frigider și un minifrigider. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În băi există un duș. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește timpul liber, unitatea de cazare mai oferă, pe lângă windsurfing, tenis de masă, biliard și terapii prin masaj, și ciclism/ciclism montan și surf contra cost. O discotecă oferă distracție și divertisment.
Locul de cazare dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Children's playground

Shops on site

Lift

Internet

Lobby