Acapulco Marinos 1

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Acapulco Marinos 1

Acest aparthotel își întâmpină clienții la Laganas.
Aceată unitate cu o recepție dispune de 16 camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, un spațiu cu televizor și o zonă pentru fumători. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. În chicinetă se află un frigider și un aragaz. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon și WiFi (gratuit). Băile dispun de un duș și de o cadă.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale aparthotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa.
Un restaurant stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Pets allowed

Air conditioning

Internet