Mariana Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Mariana Hotel

Acest hotel se află la Laganas, la aproximativ 900 de m de plajă.
Într-o clădire principală cu 2 etaje și 6 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 82 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat (contra cost) creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Chicineta este echipată cu un frigider. Telefonul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Băile dispun de un duș și de o cadă. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, biliard, un joc de darts și un spa.
Oferta gastronomică cuprinde un restaurant. Zilnic sunt servite un mic dejun și un meniu de seară. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Children's playground

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Air conditioning

Internet