Apollon Windmill Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Apollon Windmill Hotel

Hotelul la plajă se află la Lambi, la aproximativ 400 de m de plajă.
Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit). Printre serviciile oferite se numără room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă un program de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, volei de plajă și baschet și contra cost tenis. La hotelul cu o sală de fitness, biliard, gimnastică, aerobic și handbal, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere se pregătesc și mese fără gluten. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance