Costa Angela Seaside Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Costa Angela Seaside Resort

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul orașului Lambi, chiar pe plaja cu nisip a hotelului. Până la aeroportul Kos (KGS) sunt aproximativ 20 de km.
La recepția din zona de primire, înainte ca clienții să-și ia în primire camerele, li se urează „Bine ați venit“: ei pot alege din 48 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un spațiu cu televizor, o bibliotecă, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, room-service, un serviciu de spălătorie și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat (contra cost) și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit, un radio și o combină muzicală. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
Piscina exterioară cu o zonă pentru copii invită la o baie plăcută și relaxantă. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și volei de plajă. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă scufundări subacvatice. Tenis de masă în interior îi păstrează în formă pe clienții resortului. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa, un hamam și terapii prin masaj. Seara clienții pot să savureze sfârșitul zilei ascultând muzică live.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală pentru micul dejun și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere se pregătesc și mese fără gluten.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Shared lounge/TV area

Children's playground

Laundry

Internet