Gaia Garden

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Gaia Garden

Acest hotel se află la Lambi, la aproximativ 700 de m de plajă, într-o zonă liniștită.
La recepția din zona de primire, înainte ca clienții să-și ia în primire camerele, li se urează „Bine ați venit“: ei pot alege din 95 de camere. În spațiile comune este disponibil WiFi. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
În camere există un aparat de aer condiționat. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Camerele au și un frigider. Un telefon, un televizor și WiFi (gratuit) creează confort optim. În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, volei de plajă, volei și baschet. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu un spa și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Se oferă micul dejun, prânzul și cina.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Children's playground

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance