Lambi Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Lambi Resort

Acest resort le urează bun venit clienților la Kos oraș.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Resortul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif și servicii de bonă. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă.
Diverse comodități completează amenajarea standard a spațiilor de cazare confortabile.
Piscina cu o zonă de scăldat pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă sau exerciții fizice regulate. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Printre activitățile de petrecere a timpului liber la locul de cazare se numără o sală de fitness, biliard și un joc de darts, iar alți ofertanți propun ciclism/ciclism montan. Seara clienții pot asculta muzică live.
Resortul dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Children's playground

Laundry

Shops on site

Lift

Air conditioning

Internet

Lobby