Sentido Pelagos Suites & Spa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Sentido Pelagos Suites & Spa

Acest aparthotel se află la Lambi, chiar pe plajă.
Cele 175 de camere sunt împărțite pe 2 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile aparthotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit, CD player-ul, DVD player-ul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 3 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj, un tobogan de apă și un bar. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, volei de plajă, volei și baschet. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de windsurfing și aqua-fitness. O sală de fitness, tenis de masă și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a aparthotelului. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă oferă distracție pe măsură.
Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea și un bar. Hotelul oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, aparthotelul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Water slide

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Theatre