Theros All Suite Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Theros All Suite Hotel

Hotelul spa se află la Lambi direct la plajă, centrul orașului Lambi se află la cam 1,6 km distanță.
Acest hotel a fost construit de curând, în anul 2021. În afară de cele 2 vile/case de la fața locului, și 46 de suite și 40 de camere duble promit o ședere plăcută și relaxantă. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienții hotelului primesc o băutură de bun venit. Facilitățile unității de cazare cuprind o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Bicicliștii pot folosi contra cost parcările pentru biciclete ale centrului de cazare. Pentru asistență în afaceri se oferă un copiator.
Aparatul de aer condiționat, sistemul de încălzire și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. De pe balconul sau terasa privată ce se găsesc în camere, clienții pot să se relaxeze de minune și să se bucure de priveliștea spre mare. Camerele au un pat dublu, un pat „Queen size”, un pat „King size” sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Paturile suplimentare sunt puse la dispoziție la cerere și contra cost. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor, o combină muzicală, un CD player, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Oferta include și un serviciu de curățenie finală. Papuci de casă, cotidian și asortiment de perne sunt servicii speciale. În băi există un duș. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică și o varietate de prosoape. De asemenea, stau la dispoziție 2 camere adaptate pentru scaun rulant cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. O sală de fitness și yoga fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, și, contra unei taxe suplimentare - o beauty-farm și terapii anti-îmbătrânire. Clienții vor avea parte de divertisment seara ascultând muzică live.
Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții iau masa în restaurante tip bufet și à la carte, cu aer condiționat. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. Există mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și mâncare vegană. contra cost bucătarii gătesc și mâncare fără lactoză. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Contra cost există și băuturi nealcoolice, băuturi alcoolice și mărci internaționale.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Barber / Beauty shop

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park