Carisa Maleme

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Carisa Maleme

Acest hotel la plajă se află în apropiere de o plajă, într-o zonă centrală la Maleme.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În chicinetă se află un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
În afară de piscinele interioare și exterioare există și un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, pescuit și călărie. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de snorkelling și scufundări subacvatice. O sală de fitness, tenis de masă și gimnastică fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu terapii prin masaj. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere și o discotecă.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina.
Unitatea de cazare acceptă ca mijloace de plată MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Laundry

Barber / Beauty shop

Lift

Air conditioning

Internet

Lobby