Castro Beach Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Castro Beach Hotel

Acest hotel la plajă le urează bun venit clienților în Maleme.
Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 40 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie și un centru de afaceri. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Chicineta este echipată cu un frigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În băi există un duș.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Pe o terasă însorită clienților le stau la dispoziție șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și volei. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include scufundări subacvatice. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, badminton, biliard, un joc de darts și gimnastică. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Internet