Creta Princess By Atlantica

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Creta Princess By Atlantica

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în Maleme, chiar pe malul mării. La cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături se poate ajunge în aproximativ 500 de m. Cel mai apropiat aeroport este Chania (CHQ) și se află la aproximativ 34 de km.
Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind și o cameră de bagaje. În spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții vor găsi cu siguranță amintirea perfectă din concediu la magazinul de suveniruri. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 3 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Un tobogan de apă oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele, iar un bar oferă băuturi răcoritoare și forțe noi pentru distracție. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, volei de plajă, volei, baschet și minigolf. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aerobic în apă. O sală de fitness, un joc de darts și gimnastică fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. Unitatea de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un spa. La locul de cazare există oportunități perfecte de a se relaxa și de a petrece timpul liber, printre care un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 2 restaurante pentru nefumători. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Secured parking

24-hours front desk

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Non-smoking rooms

Internet

Medical assistance