Sunny Suites Apartments

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Sunny Suites Apartments

Acest hotel la plajă, ideal pentru cei cărora le place viața de noapte, se află în centrul localității Maleme, pe o stradă principală, la câțiva metri de plaja cu nisip și pietriș. Direct în fața ușii se află diverse restaurante, precum și stații ale mijloacelor locale de transport în comun, de asemenea alte locuri de divertisment (cluburi de noapte și baruri) și magazine se află la doar câteva secunde distanță.
Clienții pot să se destindă în 17 apartamente. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu gratuit de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor, un adaptor de priză și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Hotelul oferă camere de familie și 17 camere de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Aparthotelul oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu tenis, minigolf, partide de golf, pescuit și călărie, iar contra cost ciclism/ciclism montan. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de snorkelling și scufundări subacvatice. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa, terapii prin masaj și hidroterapie. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea și un bar. Există posibilitatea de a alege un prânz à la carte.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Bar

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Laundry

Air conditioning

Internet

Medical assistance