Atlantica Marmari Beach

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Atlantica Marmari Beach

Clubul-resort se află la doar câteva secunde față de mare, direct în centrul localității Marmari, într-un cartier dinamic cu magazine și locuri de divertisment. În imediata vecinătate se găsesc diverse baruri, resturante, magazine și cluburi de noapte. Cel mai apropiat aeroport este Kos (KGS), distanța este de aproximativ 10 km.
Clienții vor avea o ședere relaxantă în cele 311 camere. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un schimb valutar, un spațiu cu televizor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de spălătorie și o sală de spectacole. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Camerele au și un frigider. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu boccia, volei de plajă, volei, baschet, minigolf și tir cu arcul, precum și cu plată - ciclism/ciclism montan și tenis. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca canoe și aqua-fitness, iar contra cost windsurfing și catamaran. Unitatea de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. biliard și un joc de darts, iar contra cost o sală de fitness și tenis de masă. Clienții au acces la o zonă de relaxare cu o saună. Contra cost există terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări și live cooking. În afară de meniul fix, locul de cazare oferă și prânz și cină à la carte.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Water slide

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Shared lounge/TV area

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Non-smoking rooms

Internet

Medical assistance

Theatre