Thalasea Beach Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Thalasea Beach Resort

Acest resort le urează bun venit clienților la Marmari.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. În seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului.
În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. În chicinetă se află un frigider și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Clienții pot folosi diverse oferte de activități pentru timpul liber, printre care surf, windsurfing și iahting și contra cost și volei de plajă și biliard.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Safety deposit box

Children's playground

Internet