Akti Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Akti Hotel

Acest hotel se află în Molyvos, la câțiva metri de plajă.
În această unitate cu recepția deschisă 24 de ore, clienții pot alege între 31 de camere de nefumători. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. De asemenea, o chicinetă cu un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile în mod standard. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, windsurfing, o sală de fitness și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Children's playground

Laundry

Pets allowed

Internet