Barbagiannis House

Prezentare generală

Barbagiannis House

Acest hotel are o ambianță perfectă pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află în Ormos Panagias.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O facilitate a hotelului este camera de bagaje. În spațiile comune este disponibil WiFi. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.
Spațiile confortabile de cazare ale hotelului contribuie la o ședere plăcută. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). Locul de cazare oferă camere de nefumători.
În piscina exterioară clienții găsesc împrospătare și înviorare. De asemenea, există o zonă de scăldat amenajată pentru copii. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, pescuit și călărie. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de canoe și scufundări subacvatice. Yoga în interior îi păstrează în formă pe clienții unității de cazare. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu terapii prin masaj.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Zilnic sunt servite un mic dejun și un prânz.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Laundry

Air conditioning

Internet

Medical assistance