Mediterranean Princess

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Mediterranean Princess

Hotelul la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă, se află în Paralia, la doar 120 de m de o plajă cu nisip cu intrare lină în apă, într-o zonă liniștită. Până la aeroportul Thessaloniki (SKG) sunt aproximativ 95 de km.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 2 nivele cu un lift și 75 de camere de nefumători. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Unitatea de cazare cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de închiriat mașini, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire și un medic de la hotel. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.
În camere există un aparat de aer condiționat. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele dispun de un minifrigider, un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și un seif. În băi se găsește un uscător de păr.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina cu un bar promite băi plăcute și lipsite de griji. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (nefumători și bufet). Se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Internet