Mediterranean Village Hotel & Spa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Mediterranean Village Hotel & Spa

Acest hotel este perfect pentru cei care vor să evite puțin agitația și să aibă parte de liniște. Este situat chiar pe malul mării și permite diverse plimbări prin Paralia. Cel mai apropiat aeroport este Thessaloniki (SKG), distanța este de aproximativ 90 de km.
Clienții pot petrece noaptea în 176 de camere de nefumători. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Clienții hotelului primesc o băutură de bun venit. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire și o sală de banchete. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un radio și WiFi. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În băi stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie pentru folosința zilnică. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina cu zone exterioare și interioare garantează răcorire și odihnă activă (gratuit). O cadă cu hidromasaj (gratuit) îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Locul de cazare oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca tenis, volei de plajă, pescuit și călărie. Clienților hotelului li se propune un program vast de sporturi acvatice, printre care iahting, catamaran și snorkelling, precum și contra cost schi nautic, windsurfing, plimbări cu banana și canoe. O sală de fitness și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. Locul de cazare propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un hamam, precum și, contra unor taxe suplimentare: o beauty-farm, terapii prin masaj, terapii anti-îmbătrânire, aromoterapie, un tratament anticelulitic și un masaj de reflexoterapie la tălpi. Seara clienții pot să savureze sfârșitul zilei ascultând muzică live (gratuit).
Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 3 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. Lista cu bucate mai cuprinde și feluri de mâncare vegetariene și alimente bio.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Games room

Nightclub / DJ

Children's playground

Shops on site

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Air conditioning

Internet

Medical assistance