Regina Mare Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Regina Mare Hotel

Acest hotel este amplasat în centrul localității Katerini.
În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 41 de camere. Locul de cazare oferă diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, un serviciu de transfer, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Camerele mai au și un frigider și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În băi există un duș. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă camere de nefumători.
Locul de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Kids' club

Laundry

Shops on site

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet