Alea Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Alea Resort

Acest hotel își întâmpină clienții în Parga.
În cele 40 de camere clienții se vor bucura de o ședere plăcută. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un serviciu de transfer și o zonă pentru fumători. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În chicinetă se află un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare.
Un restaurant stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Secured parking

Pets allowed

Internet