Little Bird

Prezentare generală

Little Bird

Acest hotel se află în Lesbos, chiar pe plajă.
În această unitate cu o recepție clienții vor găsi 10 camere. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.
În camere se află o sufragerie, o bucătărie și o baie, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider, un aragaz, un aparat pentru cafea/ceai și o mașină de spălat vase. De asemenea, există și o mașină de spălat și un set de călcat. Telefonul, un televizor cu ecran plat și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. În piscina exterioară cu zonă pentru copii, apa cu o concentrație sănătoasă de sare contribuie la o baie relaxantă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Pets allowed

Air conditioning

Internet

Medical assistance