Michaelia Hotel

Prezentare generală

Michaelia Hotel

Acest hotel se află în Petra, la doar câteva secunde de plajă.
Într-o clădire principală cu 2 etaje și 3 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 30 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, o bibliotecă, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit).
În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, canale prin satelit, un radio și WiFi (gratuit). Băile dispun de un duș și de o cadă. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa.
Un restaurant stă la dispoziție. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Children's playground

Laundry

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance