Aegean View Aqua Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Aegean View Aqua Resort

Hotelul ecologic oferă un mediu ideal pentru cei care sunt atenți la protejarea mediului înconjurător și se află la cam 2,5 km de centrul localității Psalidi. Imediat în fața centrului de cazare se află conexiunea la mijloacele locale de transport în comun, magazinele și locurile de ieșit seara în oraș se află la în jur de 3 km. Până la aeroportul Kos (KGS) sunt aproximativ 20 de km.
Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Facilitățile hotelului cuprind un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Un supermarket și un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.
În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, adaptorul de priză și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Zona cu piscine cu 8 piscine exterioare și interioare se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament regulat. Cei mici se pot zbengui în zona de scăldat amenajată pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și boccia. Datorită unor sporturi ca schi nautic și aqua-fitness, hotelul îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, hidroterapie și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Hotelul oferă pentru masă pensiune completă și regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun continental de la bufet motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Designated smoking area

Non-smoking rooms

Air conditioning

Internet

Lobby

Bicycle Park

Medical assistance

Theatre