Kipriotis Hippocrates Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Kipriotis Hippocrates Hotel

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Psalidi, la doar 200 de m de plaja cu pietriș.
Clienții vor avea o ședere relaxantă în cele 173 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost). O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Un balcon cu vedere spre mare în majoritatea spațiilor de cazare îndeamnă la zăbovit. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. Un birou și un seif și un minibar (aceasta contra cost) sunt de asemenea disponibile. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Activitățile numeroase și diverse propuse la locul de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet și minigolf. Programul de sporturi acvatice al hotelului include schi nautic, windsurfing și iahting. Alți organizatori propun plimbări cu scuterul acvatic. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, yoga și aerobic, iar contra cost biliard. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Un restaurant stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Room service

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance