Kipriotis Maris Suites

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Kipriotis Maris Suites

Acest hotel la plajă are o ambianță perfectă pentru familiile cu copii și se află la Psalidi. După aproximativ 25 de km se poate ajunge la aeroportul Kos (KGS).
La recepția din zona de primire, înainte ca clienții să-și ia în primire camerele, li se urează „Bine ați venit“: ei pot alege din 183 de camere. O cameră de bagaje și un schimb valutar se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon cu vedere spre mare în majoritatea spațiilor de cazare îndeamnă la zăbovit. Există dormitoare separate. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, un seif și un minibar sunt disponibile contra cost. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de canale prin satelit, un radio și WiFi (contra cost). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare 8 camere adaptate pentru scaun rulant. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet, minigolf și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic și plimbări cu banana. O sală de fitness, tenis de masă și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. Hotelul propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un spa, precum și, contra unor taxe suplimentare: o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură.
Locul de cazare dispune de un restaurant și de o cafenea. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Room service

Water slide

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance