Kipriotis Panorama Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Kipriotis Panorama Hotel

Acest hotel la plajă le urează bun venit clienților la Psalidi. Până la aeroportul Kos (KGS) sunt aproximativ 25 de km.
Satul de vacanță oferă 253 de camere ce se află atât într-o clădire principlă cu 7-etaje cât și în 3 clădiri auxiliare. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de 3 lifturi. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută. În plus sunt disponibile un minibar și un birou și, contra unui supliment de preț, un seif. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, canale prin satelit, un radio și WiFi. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În băi sunt disponibile un uscător de păr și o oglindă de machiaj pentru folosința zilnică. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj (gratuit) – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis și volei. Datorită unor sporturi ca schi nautic și iahting, satul de vacanță îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, squash și gimnastică, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Complexul oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, o saună. Echipa de animatori a complexului propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
Zona cu restaurante dispune de 4 restaurante și de un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Satul de vacanță oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
În complex sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Water slide

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance