Kipriotis Village Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Kipriotis Village Resort

Acest hotel la plajă își întâmpină clienții la Psalidi. După aproximativ 25 de km se poate ajunge la aeroportul Kos (KGS).
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 2 etaje cu un lift și 709 camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile locului de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Bicicliștii au la dispoziție atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere.
În camere se găsesc o zonă de living, o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, canale prin satelit, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În băi se găsește un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Zona încăpătoare cu piscine cu 6 piscine în aer liber promite odihnă și împrospătare. În zilele răcoroase poate fi folosită piscina acoperită. Copiii se pot bălăci în unul din cele 2 bazine cu apă de mică adâncime. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Unitatea de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet, minigolf și pescuit. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca windsurfing, hidrobicicletă, canoe, iahting, catamaran, caiac, snorkelling și aqua-fitness, iar contra plată plimbări cu scuterul acvatic. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, yoga, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și muzică live oferă distracție pe măsură.
Zona cu restaurante dispune de 4 restaurante și de o cafenea. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Zilnic sunt servite un mic dejun și un prânz. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Room service

Water slide

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park

Medical assistance

Theatre