Natura Village Hotel & Spa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Natura Village Hotel & Spa

Hotelul la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă, se află la Psalidi, chiar pe malul mării, într-o zonă liniștită.
Sunt disponibile 175 de camere de nefumători. Recepția este deschisă la orice oră. Complexul de bungalouri dispune de un seif, de un schimb valutar, de un spațiu cu televizor, de servicii de bonă, de room service contra cost, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de o sală de conferințe. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală și WiFi (gratuit). În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Oferta de sporturi nautice cuprinde iahting precum și contra cost windsurfing. O sală de fitness și tenis de masă fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a complexului. Zona de relaxare oferă spa, saună și terapii prin masaj (totul contra cost).
Zona cu restaurante cuprinde un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 3 restaurante (nefumători, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări și live cooking, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Nightclub / DJ

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Bicycle Park

Medical assistance