Tui Blue Oceanis Beach

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Tui Blue Oceanis Beach

Acest resort se află la Psalidi, chiar pe plaja cu nisip, într-o zonă liniștită.
Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Resortul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, room-service, un serviciu de spălătorie și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
În camere există un aparat de aer condiționat. De la balconul sau de pe terasa care se găsesc în majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, o combină muzicală și WiFi. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Zona cu piscine exterioare dispune de bazine cu apă dulce și cu apă sărată. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse activități sportive propuse la locul de cazare asigură divertisment, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, volei de plajă, volei, baschet și minigolf și contra cost - tenis. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana și catamaran. Resortul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, yoga și aerobic, iar contra cost biliard. În complexul de vacanță sunt propuse diverse oferte de relaxare precum și un spa, o baie de aburi și un salon de înfrumusețare. De asemenea, contra cost clienții pot folosi o saună și terapii prin masaj.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: 2 restaurante, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări și live cooking, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun bogat, prânzul și cina îmbie cu mâncăruri diversificate (prânz sub formă de meniu fix).
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park