Apollon

Prezentare generală

Apollon

Acest hotel se află la Pythagorio, la cca 5 minute de plajă.
Cele 30 de camere sunt împărțite pe 4 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților hotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif și un spațiu cu televizor. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). Un șemineu creează atmosferă plăcută. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.
În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). În baia dotată cu o cadă stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
Atât hotelul cât și alți ofertanți pun la dispoziție oferte de sport și de petrecere a timpului liber. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Clienții activi pot face tenis.
Un bar stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Bar

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Casino

Laundry

Barber / Beauty shop

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet