Evelin

Prezentare generală

Evelin

Acest hotel își întâmpină clienții la Pythagorio.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, o bibliotecă și o sală de banchete. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au o chicinetă cu un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi. În băi există un duș. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasă clienții pot folosi șezlonguri și umbrele de soare. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Locul de cazare le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc.
Hotelul dispune de un restaurant și de un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Safety deposit box

Internet