Apostolata Island Resort & Spa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Apostolata Island Resort & Spa

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele se află în Skala, cel mai apropiat aeroport este Kefalonia (EFL).
Resortul cu aer condiționat cu un lift dispune de 73 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Complexul de vacanță dispune de o cameră de bagaje, de un spațiu cu televizor, de un serviciu de transfer, de room-service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de conferințe, de un centru de afaceri și de un acoperiș tip terasă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.
Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Toate camerele au un seif și un minibar. Se găsesc de asemenea și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, televizorul, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Resortul oferă contra cost diverse posibilități de activități sportive în interior, ca de ex. o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts și aerobic. Complexul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o baie de aburi și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Un miniclub și muzică live oferă divertisment și distracție în timpul liber.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance