Sivota Diamond Spa Resort

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Sivota Diamond Spa Resort

Acest resort se află la cca 5 minute de plaja cu nisip, într-o zonă centrală la Sivota.
Resortul oferă 66 de camere pe 2 nivele la care se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru clienți sunt disponibile atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost). Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 2 săli de conferință.
În camere se află o sufragerie, o bucătărie și o baie, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. De asemenea, există și o mașină de spălat și un set de călcat. Telefonul, canale prin satelit, DVD player-ul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Camerele oferă și papuci de casă și ziarul cotidian. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 3 camere de familie.
Spațiul cu 3 piscine exterioare și o piscină interioară se potrivește de minune pentru odihnă activă și antrenamente regulate în apă. Cei mici se pot bălăci în zona de scăldat amenajată pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, pescuit și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, windsurfing, plimbări cu barca cu motor, canoe, iahting, catamaran, caiac și scufundări subacvatice. În resortul cu o sală de fitness, tenis de masă, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și hidroterapie. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub (gratuit).
Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o sală de mese, o cafenea și un bar. Complexul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Bicycle Park

Medical assistance