Sivota Seascape

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Sivota Seascape

Acest hotel le urează bun venit clienților în Sivota.
Hotelul cu aer condiționat cu un lift și o recepție dispune de 6 camere. Unitatea de cazare dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, o bibliotecă, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.
În camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. De la balconul sau de pe terasa care se găsesc în majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un minibar și un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider și un aragaz. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Hotelul oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. 3 piscine în aer liber promit împrospătare și înviorare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Internet