Flisvos Hotel

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Flisvos Hotel

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, este amplasat central la Tolo, în imediata apropiere a plajei, pe o stradă principală.
Cele 7 camere single și cele 29 de camere duble sunt împărțite pe 3 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o bibliotecă, room-service și o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Echiparea este completată de acces la internet, un telefon și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă 36 de camere de nefumători.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar.
Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Hotelul oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Internet

Lobby