Nelly's Apartments

Prezentare generală

Nelly's Apartments

Acest hotel se află în Tolo, chiar pe plajă.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax.
Sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). În băi există un duș. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Clienții pot alege între diverse posibilități de petrecere a timpului liber, printre care ciclism/ciclism montan, pescuit, windsurfing, canoe și scufundări subacvatice.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Games room

Laundry

Pets allowed

Air conditioning

Internet