Hotel Lumi

Prezentare generală

Hotel Lumi

Acest hotel se află în Gili Trawangan, chiar pe plajă.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre serviciile hotelului se numără o cameră de bagaje. În spațiile comune este disponibil WiFi. Unitatea de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Alte servicii cuprind un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer și room-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.
Spațiile confortabile de cazare ale locului de cazare contribuie la o ședere plăcută. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). Hotelul oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. O cadă cu hidromasaj îmbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi între reprize. De asemenea, pot fi utilizate șezlongurile de pe terasă. O discotecă oferă distracție și divertisment.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Micul dejun și prânzul garantează savori culinare zilnic. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și picnic.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Bikes available

Nightclub / DJ

Facilities for disabled guests

Air conditioning

Internet

Bicycle Park

Medical assistance