Pearl Of Trawangan

Prezentare generală

Pearl Of Trawangan

Acest hotel se află în Gili Trawangan, chiar pe plajă.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul, DVD player-ul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, călărie, snorkelling și un spa.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Laundry

Barber / Beauty shop

Air conditioning

Internet